a
Don’t _miss

Wire Festival

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam blandit hendrerit faucibus turpis dui.

<We_can_help/>

What are you looking for?

>>Testimonials

Pozdravljam sve napore koje čini zaposlenici BH Telecoma sa generalnim direktorom, koji aktivno učestvuju u procesu digitalizacije i razvoju digitalne transformacije u Bosni i Hercegovini. Ovo nudi široku lepezu mogućnosti u kreiranju savremenog društva u našoj zemlji.

Amir Zukić
<Federalni ministar razvoja, poduzetništva i obrta/>

Napravljen je veliki pomak u procesu digitalizacije u BiH zahvaljujući kompaniji BH Telecom. Sve ovo je jako bitno za oblikovanje budućnosti kojoj je imperativ dostići održivi razvoj i poslovanje. Čitav ovaj napredak digitalizacije i mogućnosti koje nudi bile su nezamislive u skorijoj prošlosti, te u tom segmentu jako smo zadovoljni i sretni što BH Telecom prati savremene trendove i ulaže u kapacitete kako bi se i dalje razvijao u tehnološkom smislu.

Houlin Zhao
<Generalni sekretar Međunarodne telekomunikacijske unije/>

Sarajevo TechLab predstavlja prostor na kojem se stvara moderna i digitalna BiH, a koja bez BH Telecoma kao predvodnika u digitalizaciji nije moguća. Zajedno djelujemo kao katalizatori savremenih tehnoloških dostignuća.

Mirad Maglić
<Microsoft/>

Kao partneri kreiramo poslovno nezamislive stvari i tehnološka ostvarenja. Učimo zajedno i međusobno jedni od drugih, a Sarajevo TechLab je odlična prilika za to. Zajedno smo jači a sve u korist i benefite naših cjenjenih korisnika.

Isan Selimović
<QSS />

Sarajevo TechLab Konferencija je sjajan događaj, sa kvalitenim sadržajem i insprativnim govornicima, koji nudi potrebnu ravnotežu između inovacijskog potencijala i realne tržištne primjene. Kao gošća konferencije iz startup ekosistema, imala sam priliku podijeliti svoje iskustvo razvoja novog tech proizvoda na domaćem tržištu, ali i čuti kako drugi osnivači kompanija rješavaju iste probleme koje mi pokušavamo riješiti, na koji način plasiraju svoje proizvode i koje su im strategije za razvoj. To je dobro mjesto za iniciranje saradnje i pokušaj pronalaženja ideja za nove koncepte.

Erna Šošević
<Osnivačica i direktorica Bizbook d.o.o. Sarajevo/>

Ideja je 0,1% posla. Izvršavanje ideje je ostatak.

Mate Rimac
<Bugatti Rimac CEO/>
Sorry, no posts matched your criteria.
Budite dio Sarajevo TechLab4!