Partnerski program

Partnerski program je program BH Telecoma, čiji je cilj da se, u partnerskom odnosu između BH Telecoma i potencijalnih poslovnih partnera, razviju i implementiraju nova tehnološka i/ili poslovna rješenja i krajnjim korisnicima plasiraju nove usluge, zasnovane na tim rješenjima.

BH Telecom svojim partnerima pruža savremenu i stabilnu infrastrukturnu podršku, jaku prodajnu silu i kanale promocije, prepoznatljivost i popularnost brenda, veliku bazu korisnika i izgrađenog obostranog povjerenja, dostupnost BH Telecomove baze znanja.

Ukoliko Vi u svom portfoliju nudite svoje stručno specijalističko znanje, know-how espertizu i kompetencije iz stručnog područja, javite nam se da sinergijom obostranih prednosti i stručnosti otvorimo mogućnosti za nove poslovne prilike, u cilju ispunjavanja tržišnih potreba i ostvarenje dodatnog profita.

Prijavu za uključenje u Partnerski program možete podnijeti  putem forme ili nam svoj prijedlog saradnje pošaljite direktno putem protokola BH Telecoma (Franca Lehara 7 Sarajevo).

Pravnim licima na raspolaganju su brojni produkti, koje smo razvili sa našim partnerima, a koji će olakšati poslovanje, podići nivo digitalizacije i sniziti troškove poslovanja.

Pantehon Cloud je online rješenje, koje omogućava malim i srednjim kompanijama povezivanje poslovnih procesa te njihovu potpunu kontrolu u jedinstvenom sistemu. Usluga podržava sve procese u kompaniji, od robnog poslovanja, računovodstva i finansija do kadrova, plata ili jednostavne proizvodnje, te ima dodatne funkcionalnosti za međunarodno poslovanje, kao i poslovnu analitiku za upravljački kadar. Više informacija o Pantheon Cloud možete pronaći ovdje.


Microsoft Office 365 je cloud bazirana usluga, koja omogućava rad sa najnovijim Microsoft alatima na projektima u realnom vremenu, gdje god da se nalazite, i bez brige o sigurnosti svojih podataka. Microsoft® Office 365™ nudi:

  • Pohranu podataka u oblak što omogućava pristup sa bilo kojeg mjesta
  • Potpuna mobilnost uz Office aplikacije na pametnim telefonima i tabletima
  • Mogućnost instaliranja Office-a na do 5 različitih uređaja za svakog korisnika
  • Uvijek dostupne najnovije verzije uz automatsko ažuriranje aplikacija

Više informacija o Microsoft Office 365 možete pronaći ovdje.


Edu720 je jedinstvena online edukativna platforma za učenje, namijenjena svim kompanijama koje imaju potrebu da educiraju i informišu svoje zaposlenike. Za razliku od drugih online platformi za učenje, Edu720 je u potpunosti baziran na inovativnom „nanolearning” konceptu učenja, koji rezultira u 100% usvajanju potrebnih informacija, uz minimalnu fiksnu mjesečnu naknadu što u konačnici rješava problem generisanja visokih troškova prilikom održavanja neefikasnih edukacija sa kojim se mnoge kompanije danas suočavaju.

Više informacija o Edu720 možete pronaći ovdje.


Online zaštita za poslovne korisnike pretplatnicima mobilnih i internet usluga, omogućava sigurnije korištenje Internet usluga, uz zaštitu za uređaje putem kojih se pristupa Internetu – računari, tableti i mobilni uređaji.  Nudimo Vam zaštitu od virusa, trojanaca, crva, ransomware-a, spyware-a, spama, curenja podataka, malicioznih web stranica, phishing napada, krađe podataka, pristupa neprikladnim sadržajima ili nesigurnim web sajtovima, i još mnogo toga.

Više informacija o online zaštiti za poslovne korisnike možete pronaći ovdje.

Scroll to Top